Dupa ce Dr.Oetker Romania s-a implicat in organizarea turneului de tenis pentru copii U14, Dr.Oetker Junior Trophy, competitie ce a gazduit 128 jucatori din 17 state ale lumii, cu ocazia Zilei Copiilor, Vacuta Paula a bucurat zeci de copii astazi la Centrul National de Tenis.

Printre copiii indragostiti de Vacuta Paula care a dansat si a facut poze cu acestia, s-au aflat si David Cercel (2 ani), fiul antrenoarei Soranei Carstea, Alina Tecşor si Alex Băican Olaru (4 ani), fiul antrenoarei federale Cătălina Cristea.

Nu doar cei mici au emotii dansand cu Vacuta Paula, dar si jucatorii care s-au calificat astazi in finalele de dublu, care vor fi incheiate cu Ceremonia de Premiere. Tot astazi se vor juca si semi-finalele la simplu, la care s-au calificat 6 romani din 8 semifinalisti.

Va invitam si maine, pentru a viziona impreuna finalele la simplu ale juniorilor tenismeni, precum si la Ceremonia de Premiere, la care va asista si CRBL, sustinator oficial al evenimentului.

Promovarea turneului este realizată de SCG – Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Konica Minolta, Head, Babolat, Dunlop, InterSport, Erste Asset Management, Isostar, Leumi, Sanador, Wilson, Ines Group, Bristot şi Bograve Advertising. Parteneri media : Spectacular, PlastyProd, Vision Media Plus, HDFX şi FanSport.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita şi pagina de socializare www.facebook.com/TennisJuniorStars