Ziarul ProSport scrie în ediția on-line despre vizita cântăreței Ellie White la Dr. Oetker Junior Trophy, unde a schimbat câteva mingi cu Bogdanm Borza, campionul european la juniori.

Link:

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/cantareata-ellie-white-a-lasat-tocurile-si-a-intrat-pe-terenul-de-tenis-pentru-a-l-infrunta-pe-campionul-european-de-juniori-bogdan-borza-9572257

Ellie White, ex solista formaţiei Dj Project, a jucat astăzi tenis la Dr. Oetker Junior Trophy cu Bogdan Borza, campionul european la juniori. După câteva schimburi de mingi, Ellie White a acordat autografe fanilor. “M-am simţit extraordinar alături de copii şi sunt foarte bucuroasă că România are atât de mulţi juniori de valoare. Am fost emoţionată să joc împotriva campionului european la juniori, la categoria sub 14 ani. Îmi place foarte mult sportul şi sper să vedem cât mai mulţi copii pe terenurile de tenis”, a declarat Ellie White. Artista nu se află la prima întâlnire cu micii tenismeni, aceasta participând recent şi la Campania “Învaţă să fii campion!”, iniţiată de Federaţia Română de Tenis în şcolile din Capitală. La invitaţia preşedintelui FRT, Ruxandra Dragomir, în această seară cântăreaţa va susţine un miniconcert la petrecerea micuţilor jucători, Player’s Party.

Bogdan Alexandru Borza (15 ani) este câştigătorul de anul trecut al Campionatelor Europene pentru Juniori sub 14 ani, la individual. Bogdan practică tenisul de la 6 ani, s-a născut la Cugir şi îi place fotbalul şi muzica lui Michael Jackson.