După vizita lui Ilie Năstase şi a lui Victor Hănescu la Centrul Naţional de Tenis, micii sportivi care concurează la cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Tophy au avut parte de un adevărat show la Players Party și de numeroase surprize.

 

Cei mici s-au bucurat de numerele de iluzionism și magie ale magicianului Verdini și au aplaudat momentele artistice oferite de trupa de street dance Brothers Crew.

De asemenea, toți participanții prezenți la petrecere au degustat torturile turneului făcute cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker, de pizza Feliciana, Paula Pudding și Bambino Party de la Angelli.

 

La cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pînă pe 28 mai la Centrul Național de Tenis in Capitală, concurează  156 de sportivi din 26 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiției este SCG – Smart Corporation Group.