Ilie Năstase, Irina – Camelia Begu și Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, vor premia juniorii cu rezultate deosebite în cadrul conferinței legată de cea de a VI-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, de la Centrul Național de Tenis din București. Printre premianții care vor primi Trofeul “Tinere Talente” se numără Alexandru Coman și Iulia Ionescu. De asemenea, Cătălina Cristea va oferi Trofeul Fair Play în memoria Florenței Mihai.

“Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Dr. Oetker este susținătorul tinerelor talentedin tenisul românesc. De 6 ani încoace, Dr. Oetker Junior Trophy pregătește schimbul de mâine al tenisului românesc, performanțele internaționale din ultimii ani ai acestor copii stând mărturie. Astfel că viitoarele staruri ale sportului alb au tot sprijinul pentru marea performanță din partea companiei Dr. Oetker. Ne apropiem deja de talia turneului Petit As de la Paris, având la această ediție a Dr. Oetker Junior Trophy cea mai numeroasă participare, anume 128 de jucători din 25 țări participante”, a declarat Ioan Cozma, Managerul General Dr. Oetker România.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a marturisit: ‘’Dr. Oetker Junior Trophy este unul dintre turneele cu care tenisul nostru se mandeste, un bun prilej pentru Romania de a arata lumii ca stim sa organizam oricand o competitie la cel mai inalt nivel. Turneul gazduit de Centrul National de Tenis din cadrul FR Tenis a ajuns, iata, la cea de-a sasea editie, una care promite sa fie un succes si o rampa de lansare pentru o noua generatie de tinere talente. Noi, cei din Federatia Romana de Tenis, alaturi de partenerii nostri, impreuna cu sponsorul principal, compania Dr. Oetker Romania, suntem foarte preocupati de viitorul acestui frumos sport si incercam sa oferim tinerilor si talentatilor jucatori romani de tenis sansa de a acumula experienta si de a-si demonstra valoarea la ei acasa. Profit, asadar, de acest prilej pentru a ura un calduros bun venit tuturor sportivilor, antrenorilor si celorlalti membri ai delegatiilor, si a dori mult succes tuturor!’’

La cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care va avea loc în perioada 21-28 mai, vor concura 128 sportivi din 25 de țări. Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română este Dr. Oetker Romania iar promotorul competiției este SCG -Smart Corporation Group. Sponsori turneului despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, Mobexpert, Bograve, Dorna, Head, Erste Group și Wilson.