Victor Hănescu, care a participat la o sesiune de autografe la CNT din Bucureşti, apreciază că tenisul românesc are de câştigat enorm în urma organizării turneelor Dr. Oetker Junior Trophy.

“Este un moment special pentru tenisul românesc, Dr. Oetker Junior Trophy este un turneu internațional important unde vom vedea cei mai buni copii. Avem nevoie de cât mai multe turnee de acest gen, tenisul românesc fiind pe un trend ascendent. Acest tip de turneu important pentru tenisul din România ajută jucătorii români să evolueze să ajungă în clasamentele internaționale, fiind bine organizat de federație împreună cu Dr. Oetker. Am fost și la ediţiile precedente şi am văzut un nivel ridicat de joc”, a declarat Hănescu la standul Pizza Feliciana, de la Dr. Oetker.

Fostul număr 26 ATP, care are Academia Victor Hănescu şi taberele “Train Like a Pro”, spune că a organizat şi va crea în continuare programe cu ajutorul Dr. Oetker, care să ajute copii în drumul către înalta performanţă.

“Am avut şi o să mai avem numeroase programe alături de Dr. Oetker pentru lansarea copiilor. Este nevoie de astfel de turnee pentru ca cei mici să aibă șansa de a juca cu străini și numai așa cred că putem să ne dezvoltăm”.

La cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pe parcursul acestei săptămâni la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, vor concura 156 de sportivi din 26 de țări.

Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul Turneului – juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina https://www.facebook.com/TennisStarsOne/se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.