Dupa ce ne-am bucurat de un debut in forta al turneului de tenis pentru juniori Dr.Oetker Junior Trophy, competitie de gradul I aflata la a doua editie, surprizele vor continua sa apara si sambata, de 1 iunie, cand va avea loc si Ceremonia de Premiere la Dublu a jucatorilor.

Federatia Romana de Tenis impreuna cu Dr.Oetker au organizat un moment special, cu ocazia intersectarii turneului cu data de 1 iunie, astfel ca va invitam sambata la ora 12:00, la Centrul National de Tenis, la intalnirea cu Vacuta Paula de la Dr.Oetker, care va face poze cu copiii si va asista la ceremonia de premiere la Dublu a jucatorilor din cadrul turneului Dr.Oetker Junior Trophy.

Tot in cadrul festivitatii, Catrinel Sandu va fi prezenta insotita de micuta Sara, care deja a fost initiata in tenis, de catre tatal ei Gabriel Trifu, inca de la varsta de 3 ani.

Va asteptam si duminica, 2 iunie, la ora 15:00, la Ceremonia de Premiere a Castigatorilor turneului Dr.Oetker Junior Trophy, alaturi de invitatul nostru special CRBL, sustinator oficial al acestui turneu.

Aceasta competitie a gazduit peste 128 jucatori din toata lumea (Turcia, Republica Cehă, România, Slovacia, Ucraina, Moldova, Elveţia, Belarus, Franţa, Germania, Bulgaria, Canada, Austria, Danemarca, Israel, Olanda, Serbia).

Promovarea turneului este realizată de SCG – Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Konica Minolta, Head, Babolat, Dunlop, InterSport, Erste Asset Management, Isostar, Leumi, Sanador, Wilson, Ines Group, Bristot şi Bograve Advertising. Parteneri media : Spectacular, PlastyProd, Vision Media Plus, HDFX şi FanSport.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita şi pagina de socializare www.facebook.com/TennisJuniorStars