Monica Iagăr, una dintre cele mai titrate atlete din România, vine mâine la Dr. Oetker Junior Trophy, cel mai important turneu pentru junior organizat vreodată în România și cel mai important turneu pe zgură din sud estul Europei.

Monica Iagăr, cea care în 1998 devenea campioană europeană la săritura în înălțime atât în sală cât și în aer liber, va ajunge mâine la Centrul Național de Tenis. Aici va face câteva schimburi de mingi împreună cu copiii din public prezenți la turneu și va acorda autografe.

Vă așteptăm la Centrul Național de Tenis în fiecare zi până sâmbătă, 28 aprilie, la vizionarea partidelor de simplu și dublu, de dimineață de la ora 9.00 și până seara, la ora 18.00.

Puteți participa zilnic la tombola turneului, la care se pot înscrie toți cei din public, prezenți la Centrul Național de Tenis. Premiile puse în joc sunt vouchere de 300 de lei, valabile în toate magazinele Columbia.

Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Aqua Carpatica, Columbia, Dunlop, Head, Babolat, Wilson, Băneasa Shoping City, Bristot, Intersport,Ines Group, Isostar.

Jucători din 22 de țări sunt prezenți la Centrul Național de Tenis, printre aceștia numărându-se copii și juniori din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Belarus, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia, Israel, Bulgaria, Franța, Latvia, Moldova, Ucraina, Italia și România.