Monica Iagăr, una dintre cele mai titrate atlete din România, a schimbat astăzi câteva mingi cu copilașii de la grădinița Bambi, care au asistat la Dr. Oetker Junior Trophy, cel mai important turneu pentru juniori organizat vreodată în România și cel mai important turneu pe zgură din sud estul Europei.

Monica Iagăr, cea care în 1998 devenea campioană europeană la săritura în înălțime atât în sală cât și în aer liber, a jucat tenis alături de cei peste 30 de micuți, asistați pe toată perioada “confruntării” chiar de președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.
„Drumul către marea performanță nu poate începe fără dorința de a te afla pe terenurile de sport. Felicit FRT pentru organizarea acestui turneu dar și pentru ideea de a oferi primele lecții de tenis acestor copilași minunați. Sper ca mulți dintre ei să revină pe teren și poate chiar să ajungă să meargă pe drumul spre performanță”, a spus Monica Iagăr.
Vă așteptăm la Centrul Național de Tenis astăzi și mâine, 28 aprilie, la vizionarea partidelor de simplu și dublu, de dimineață de la ora 9.00 și până seara, la ora 18.00.
Puteți participa zilnic la tombola turneului, la care se pot înscrie toți cei din public, prezenți la Centrul Național de Tenis. Premiile puse în joc sunt vouchere de 300 de lei, valabile în toate magazinele Columbia.
Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Aqua Carpatica, Columbia, Dunlop, Head, Babolat, Wilson, Băneasa Shoping City, Bristot, Intersport,Ines Group, Isostar.
Jucători din 22 de țări sunt prezenți la Centrul Național de Tenis, printre aceștia numărându-se copii și juniori din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Belarus, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia, Israel, Bulgaria, Franța, Latvia, Moldova, Ucraina, Italia și România.