Federaţia Romană de Tenis anunţa organizarea conferinţei de presă în cadrul turneului Dr. Oetker Junior Trophy 2013, având ca sponsor oficial Dr.Oetker, supervizat de Tennis Europe şi Federaţia Internaţională de Tenis.

Conferinţa de presa va avea loc pe 27 mai, ora 12:00, la Centrul Naţional de Tenis, Str. Pierre de Coubertin, nr.11, şi va include prezenţa doamnei Emilia Carmen Tocala, Secretar de Stat MTS si Horia Georgescu, presedintele ANI care vor ridica la fileu prima minge a competiţiei şi o vor premia pe doamna Florenţa Mihai pentru onorurile primite din partea Tennis Europe. Tot în cadrul conferinţei de presă, Andreei Roşca i se va înmâna Trofeul Performanţei 2012, pentru rezultatele remarcabile la nivel internaţional pe care le-a înregistrat în anul competiţional 2012.

Aflat la a doua ediţie, Dr.Oetker Junior Trophy este cea mai mare competiţie europeană de tenis pentru Juniori până în 14 ani, organizată în România. În perioada 27 mai – 2 iunie, de luni până duminca, se vor întrece aproximativ 150 jucători în meciuri de simplu şi dublu, din 13 ţări, la Centrul Naţional de Tenis, în apropierea stadionului Naţional Arena din Complexul Lia Manoliu.

Promovarea turneului este realizată de SCG – Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Konica Minolta, Head, Babolat, Dunlop, InterSport, Erste Asset Management, Isostar, Leumi, Sanador, W MoreWin, Ines Group, Bristot şi Bograve Advertising. Parteneri media : Spectacular, PlastyProd, Vision Media Plus, HDFX şi FanSport.