Săptămâna viitoare, de luni până sâmbătă, 200 de jucători juniori de tenis din Europa se vor întrece în meciuri de simplu şi dublu la Centrul Naţional de Tenis, în apropierea stadionului Naţional Arena, din Complexul Lia Manoliu.

Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group.

Site-ul www.tenisdecamp.ro anunta cea mai mare competitie de tenis cu și pentru juniori organizată vreodată în România.

Cea mai mare competiţie europeană pentru juniori până în 14 ani, organizată la Bucureşti

Federaţia Română de Tenis organizează la Bucureşti, în perioada 23-28 aprilie, cea mai mare competiţie europeană de tenis pentru juniori până în 14 ani găzduită vreodată de România, “Dr. Oetker Junior Trophy”, singura pe zgură din sud-estul Europei.

Aproximativ 200 de jucători de tenis din Europa se vor întrece în meciuri de simplu şi dublu la Centrul Naţional de Tenis, în apropierea stadionului Naţional Arena, din Complexul Lia Manoliu, într-o competiţie supervizată de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociaţie regională a Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Turneul “Dr. Oetker Junior Trophy” are loc în România, după ce ţara noastră a primit titlul de European Junior Championships Nations Cup First, plasându-se pe primul loc în clasamentul european pe juniori la toate categoriile de vârstă: sub 14 ani, sub 16 ani şi sub 18 ani, precizează FRT.

De luni, 23 aprilie şi până sâmbătă, 28 aprilie, sunt aşteptaţi la Centrul Naţional de Tenis susţinători şi pasionaţi ai sportului alb. Organizatorii anunţă în cadrul evenimentului o tombolă unde se vor acorda zilnic premii, lecţii de tenis asistate de un instructor, organizate în paralel cu desfăşurarea meciurilor. Şi-au anunţat prezenţa vedete precum Roxana Ciuhulescu, Monica Iagăr şi Ellie White, care vor acorda autografe şi vor vorbi publicului despre locul sportului în viaţa lor.