Site-ul Gândul scrie despre unul dintre momentele speciale ale zilei de mâine de la turneul Dr. Oetker Junior Trophy. Mai jos, linkul și materialul în întregime.

Link: http://www.gandul.info/sport-miscare/roxana-ciuhulescu-joaca-tenis-la-junior-trophy-9564634

Roxana Ciuhulescu, îndrăgita vedetă de televiziune, vine, marti, 24 aprilie, la turneul european de tenis de gradul 1 Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai importantă competiţie de juniori sub 14 ani organizată vreodată în România şi prima de acest gen din Estul Europei.
Mâine la ora 15.00, Roxana Ciuhulescu va vorbi audienţei prezente turneul Dr. Oetker Junior Trophy, la Centrul Naţional de Tenis, despre locul pe care îl ocupă sportul în viaţa ei, va participa la un schimb de mingi cu copiii din public şi va acorda autografe.
Vă aşteptăm la Centrul Naţional de Tenis în fiecare zi, de astăzi, luni, şi până sâmbătă, 28 aprilie, la vizionarea partidelor de simplu şi dublu, de dimineaţă de la ora 9.00 şi până seara, la ora 18.00.
Începând de mâine, 24 aprilie, vor începe extragerile la tombola turneului, la care pot participa toţi cei din public. Premiile puse în joc vor fi vouchere de 300 de lei, valabile în toate magazinele Columbia.
Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susţinerea sponsorilor: Aqua Carpatica, Columbia, Dunlop, Head, Babolat, Wilson, Băneasa Shoping City, Bristot, Intersport,Ines Group, Isostar.
Jucători din 22 de ţări sunt prezenţi la Centrul Naţional de Tenis, printre aceştia numărându-se copii şi juniori din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Belarus, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia, Israel, Bulgaria, Franţa, Latvia, Moldova, Ucraina, Italia şi România.