Roxana Ciuhulescu, îndrăgita vedetă de televiziune, vine marți, 24 aprilie, la turneul european de tenis de gradul 1 Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai importantă competiție de juniori sub 14 ani organizată vreodată în România și prima de acest gen din Estul Europei.

Mâine la ora 15.00, Roxana Ciuhulescu va vorbi audienței prezentela turneul Dr. Oetker Junior Trophy, la Centrul Național de Tenis, despre locul pe care îl ocupă sportul în viața ei, va participa la un schimb de mingi cu copiii din public și va acorda autografe.

Vă așteptăm la Centrul Național de Tenis în fiecare zi, de astăzi, luni, și până sâmbătă, 28 aprilie, la vizionarea partidelor de simplu și dublu, de dimineață de la ora 9.00 și până seara, la ora 18.00.

Începând de mâine, 24 aprilie, vor începe extragerile la tombola turneului, la care pot participa toți cei din public. Premiile puse în joc vor fi vouchere de 300 de lei, valabile în toate magazinele Columbia.

Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Aqua Carpatica, Columbia, Dunlop, Head, Babolat, Wilson, Băneasa Shoping City, Bristot, Intersport,Ines Group, Isostar.

Jucători din 22 de țări sunt prezenți la Centrul Național de Tenis, printre aceștia numărându-se copii și juniori din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Belarus, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia, Israel, Bulgaria, Franța, Latvia, Moldova, Ucraina, Italia și România.