Site-ul ziarului ProSport scrie despre interviul acordat astăzi de jucătoarea româncă Sorana Cârstea, locul 40 în clasamentul mondial WTA, pentru Dr. Oetker Junior Trophy.

Mai jos, link-ul și conținutul articolului:

Link: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/sorana-carstea-junioarele-de-acum-sa-stie-ca-orice-pozitie-oricat-de-sus-ar-fi-e-accesibila-9567830
Sorana Cîrstea (23 de ani), locul 40 în clasamentul WTA a asistat la meciurile din cea de-a doua zi a celei mai mari competiţii de tenis pentru copii din România, Dr. Oetker Junior Trophy.

Aflată în pregătire la Centrul Naţional de Tenis, Sorana Cîrstea şi-a amintit de momentele trăite la vârsta copilăriei: “Ţin minte că puneam atât de mult suflet încât plângeam în timpul meciurilor. Mă antrenam tot timpul şi nu-mi era foarte greu pentru că eram talentată de mică”, a declarat jucătoarea.

Întrebată ce sfat ar putea să îi dea Jaquelinei Cristian, cea care a câştigat cel mai prestigios turneu pentru juniori de 14 ani din lume, Les Petites As, Sorana a spus: “Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, dar m-am bucurat enorm când am văzut că a câştigat. Nu oricine câştigă un astfel de turneu aşa că e clar că Jaqueline este pe drumul cel bun”.

Sorana Cîrstea, una dintre cele şapte românce aflate în top 100 WTA, a mai spus că ne găsim într-un moment foarte bun al tenisului românesc şi că o clasare excelentă a unei românce nu face decât să dea încredere şi celorlalte sportive. “Junioarele de acum să ştie că orice poziţie, oricât de sus ar fi, e accesibilă”, a mai declarat Sorana în interviul transmis LIVE, marţi dimineaţa, pe site-ul Turneului Dr. Oetker Junior Trophy.