Luni, 23 aprilie, la debutul turneului de tenis Dr. Oetker Junior Trophy, vor fi premiați de către Federatia Romana de Tenis Jaqueline Cristian, castigatoarea celui mai prestigios Turneu mondial pentru juniori sub 14 ani, “Les Petits As” si Eugen Vatasescu, 92 de ani, unul dintre cei mai longevivi antrenori de tenis.

Conferinta de presa de la ora 11 dimineața, la Centrul National de Tenis, ce anunta turneul

Dr. Oetker Junior Trophy, o saptamana de meciuri de tenis de simplu si dublu cu peste 200 de jucatori din Europa, ii va avea ca participanti pe doamna Florenta Mihai, director al turneului, domnul Ioan Cozma, director general Dr. Oetker Romania, Ovidiu Sola, arbitru principal al Turneului.

In perioada 23-28 aprilie, Federatia Romana de Tenis organizeaza la Bucuresti cea mai mare competitie europeana de tenis pentru juniori pana in 14 ani organizata vreodata in Romania, Dr. Oetker Junior Trophy, singura pe zgura din Sud-Estul Europei.

Promovarea turneului este realizata de Smart Corporation Group.

Evenimentul va beneficia de Live Streaming la nivel international, iar pe site-ul www.frt.ro, site-ul turneului – www.juniortrophy.ro si pe pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regasi stiri si informatii actualizate pe toata durata desfasurarii competitiei.

Turneul se desfasoara la Centrul national al Tenisului iar intrarea este libera.