A cincea ediție a turneului Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională TE, categoria 1, urmează să se dispute pe terenurile din cadrul Centrului Național de Tenis din București, în perioada 23-29 mai.

Managerul General Dr. Oetker România, Ioan Cozma, spune că este important să li se ofere sprijinul necesar viitoarelor talente ale tenisului românesc.

“La cea de-a 5-a ediție a Junior Trophy, Dr Oetker este din nou partenerul oficial al evenimentului. Ne bucurăm că putem suține tinerii din tenisul românesc, un sport tot mai apreciat și mai urmărit de întreaga țară. Performanțele internaționale recente ale jucătorilor români demonstrează că țara noastră se află constant pe un drum ascendent și că nu a dus niciodată lipsă de talente tinere. Așadar, este important să le putem oferi viitoarelor staruri ale sportului alb sprijinul necesar pentru a se remarca, iar Dr. Oetker este aici pentru ei an de an. Le dorim mult succes tuturor participanților, a declarat Ioan Cozma, Managerul General Dr. Oetker România.

Președintele Tennis Europe, Jacques Dupre, apreciază calitatea turneelor Dr. Oetker Junior Trophy organizate în România. Această competiție internațională TE, categoria 1, se află la a cincea ediție, turneul Dr. Oetker Junior Trophy urmând să se dispute pe terenurile din cadrul Centrului Național de Tenis din București, în perioada 23-29 mai.

“Am plăcerea să vă invit la acest eveniment sportiv, parte a Circuitului European de Tenis pentru Juniori. În fiecare an, aceste competiții oferă atât oportunitatea de a juca la nivel internațional cât și un clasament unic pentru 10.000 de tineri jucători ce concurează la 3 categorii de vârstă: 16, 14 și 12  & Under în toată lumea. 2016 este un an special pentru Circuit, întrucât marchează cea de-a 26-a aniversare a acestuia. Majoritatea jucătorilor de top de astăzi au participat la Circuitul European de Tenis pentru juniori în drumul spre performanță. Este important să amintim sutele de organizatori, comitete sportive, cluburi și oficiali care depun efort în fiecare an pentru a organiza evenimentele ce alcătuiesc Circuitul European de Tenis pentru Juniori. Aș vrea să le mulțumesc călduros acestora pentru ceea ce reușesc să realizeze, dar să și menționez contribuția de neprețuit a sponsorilor și voluntarilor, ale cărui suport și generozitate fac posibile aceste turnee“, a declarat Jacques Dupre, președintele Tennis Europe.

Turneul Dr. Oetker Junior Trophy, care este organizat împreună cu Federația Română de Tenis, este cea mai mare competiţie europeană pentru juniori până în 14 ani ce are loc în țara noastră. Peste 100 de jucători din 25 de țări se vor întrece la Centrul Naţional de Tenis atât în meciuri de simplu, cât și de dublu.

“Tenisul din România trăiește, în prezent, momente extraordinare. Avem campioni, jucătoare și jucători valoroși, o avem pe Simona Halep, pe Horia Tecău și pe Florin Merge membri ai delegațiilor și mult succes tuturor“, a declarat președintele FR Tenis, George Cosac.

Concursul este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România.

SCG-Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.