Jucătorii care concurează în cadrul ediției aniversare a Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte de o demonstrație de tenis. Ei au putut să schimbe mingi cu Andreea Prisăcariu și Cătălina Cristea, Director Turneu Dr. Oetker Junior Trophy.

„Mereu m-am simțit bine alături de copii, de viitoarea generație a tenisului. Dr. Oetker Junior Trophy este un eveniment extraordinar. Privesc spre viitor cu încredere, abia aștept să-i văd pe cei mici că ajung departe. Dacă lucrurile merg bine, avem grijă, îi îndrumăm, este imposibil să nu dea randament.  Turneele aceste îi ajută să le deschidă și mai mult apetitul către tenis. Către câștig, victorii, succes. Să le modeleze mentalitatea încât să se vadă câștigători de mici.

Doar cu acest gen de gândire poți să ajungi departe. Pentru copii faptul că sunt la un astfel de turneu este cel mai important moment al carierei lor. La fel cum pentru Djokovik e important să câștige US Open, spre exemplu. Mulțumesc companiei Dr. Oetker că organizează astfel de tunee încă de când sunt eu mica. De asemenea s-a văzut și implicarea FR Tenis.

Îmi doresc să văd o schimbare în țara asta, pentru că este loc. Iar pentru copii am un mesaj, urmăriți-vă visul, nu vă lăsați niciodată călcați în picioare, de nimeni. Jucați cu plăcere. Am avut o întâlnire incredibilă în 2016 la nivel de națională. La Tenis Club Curtea de Argeș în meciul cu Polonia. La care a jucat atunci și Iga Swiatek, cu care mă știu de mică. A fost un moment al lansării noastre”.

Copiii au schimbat câteva mingi și cu Văcuța Paula, care a oferit numeroase surprize dulci Dr. Oetker și materiale promoţionale celor mici.

De asemenea a avut loc o degustare de Paula Pudding.

La acțiunea ce a avut loc la Centrul Național de Tenis a mai participat și antrenoarea de Fed Cup, Alina Tecşor.

Această competiție aniversară Dr. Oetker Junior Trophy, care face parte din cadrul Tennis Europe U 14, categoria 1, se dispută până la finalul acestei săptămâni. La turneu au fost prezenți aproximativ 240 de sportivi din 25 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker România, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Brandurile care susțin turneul, despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro, sunt: Pizza Ristorante de la Dr. Oetker. Cât și Paula Pudding de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.

(Foto: Facebook Tennis Stars)