Ziarul Cronica Română (www.cronicaromana.ro ) scrie în ediția de astăzi despre turneul Dr. Oetker Junior Trophy, care începe săptămâna viitoare, luni, 23 aprilie. Vă așteptăm de luni și până vineri, 28 aprilie, la Centrul Național de Tenis, la cea mai mare competiţie europeană de tenis pentru juniori desfăşurată vreodată în România! Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group.
Mai jos, articolul:

200 de tenismani, la Dr. Oetker Junior Trophy

Circa 200 de tineri jucători din Europa vor participa, în perioada 23-28 aprilie, la Centrul National de Tenis, la turneul Dr. Oetker Junior Trophy.
Turneul de gradul l U14 este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociaţie regională a Federaţiei Internationale si a fost acordat ţării noastre datorită clasării pe primul loc la competiţiile continentale rezervate categoriilor de vârstă U14,16 şi 18 ani.
Ioana Loredana Roşca şi Bogdan Borza au fost desemnaţi jucătorii anului 2011 la U16 şi U14, ca şi Nicolae Frunză, clasat al treilea. Cei trei nu vor concura, dar vor fi prezenţi pentru schimburi de mingi cu juniorii din tribune.
Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, aprecia că organizarea singurului turneu pe zgură din sud-estul Europei la aceste categorii de vârstă reprezintă o confirmare a rezultatelor obţinute de sportivi, cu sprijinul antrenorilor,cluburilor şi al forului de specialitate.
La rândul său, partenerul oficial al turneului remarca implicarea în acest sport la competiţiile dotate cu trofeele “Victor Hănescu” sau European Summer Cup 16.
Organizatorii anunţă şi desfăşurarea unor lectii de tenis, în paralel cu meciurile, precum şi sesiuni de autografe, cu fosta campioană europeană la săritura în înălţime, Monica lagăr, cu Ellie White, ex-solista formaţiei DJ Project şi cu Roxana Ciuhulescu, până mai ieri, remarcată ca prezentatoare a emisiunii Pro Motor. Mai nou, din februarie, este instructor internaţional de Kangoo Jumps, alături de Kinga Sebestyen.
Interesant e faptul că acest turneu, considerat cea mai importantă competiţie pentru juniori până la 14 ani, găzduită de România, se va derula în aceeaşi perioadă cu BRD Tiriac Năstase Trophy, care va avea loc la arena din Parcul cu Platani.